Om haar doelstellingen te verwezenlijken werkt Federplast.be samen met tal van organisaties en intellingen.

We bundelen voor u enkele van onze meest belangrijke partners samen in de volgende groepen:

  • Steunende organisaties: uiteraard is het voor een vereniging zonder wingstoogmerk steeds weer een uitdaging om alle activiteiten te realiseren binnen het beschikbare budget. Daarom krijgt Federplast.be vzw ook steun van derden. De groepen, organisaties... welke de werking van Federplast.be kennen en genegen zijn en op financiële wijze steunen vindt u hieronder.
  • Testlaboratoria: wie kwaliteit zegt, zegt testen. Enkel door uitvoerige testen weten we wat onze producten precies waard zijn. Dergelijke testen worden dagelijks op onze producten uitgevoerd. Hier vindt u een overzicht van enkele test en kwaliteitsinstellingen, welke de kwalitieit van kunststoffen en rubbers dagdagelijks monitoren en opvolgen.
  • Innovatie organisaties: teneinde voorop te blijven als sector, dienen kunststoffen en rubbers permanent te innoveren. Op die wijze kan je kunststoffen en rubbers van de jaren 1950 al lang niet meer vergelijken met de kunststoffen en rubbers die we ontwikkelen voor het jaar 2020. Een bijzondere gedachte. Immers steen is steen gebleven. Hout is hout gebleven. Kunststoffen en rubbers echter, zijn totaal verandert. Ze zijn veiliger, ecologischer en economischer dan ooit.
  • Europese organisaties: kunststoffen en rubberproducten produceren is niet zo moeilijk. Eigenlijk kan nagenoeg iedereen er mee aan de slag. Immers kunststoffen zijn wereldwijd beschikbaar. Mogelijk gaat ook iedereen zelf kunststof producten produceren in de toekomst. Denk maar aan de evolutie van 3D printing. Daarom zijn kunststof en rubber grondstoffen ook de strengst gereguleerd grondstoffen en producten van alle bestaande materialen. Een streng, rechtvaardig en strikt kader afspreken met Europese overheden, vereist heel wat overleg. Dat overleg doet Federplast.be samen met de volgende Europese organisaties.

 

Mocht u meer vragen hebben, dan kan u ons steeds contacteren voor meer informative.

Google+