30
okt
2017

Wij zoeken een nieuwe toffe collega

De Belgische vereniging van producenten van kunststof en rubberartikelen zoekt

een Adviseur bouw en normalisatie m/v

dewelke dagdagelijks de belangen van meer dan 80 bedrijven op gemotiveerde wijze helpt verbinden, verdedigen en versterken naar alle maatschappelijke stakeholders toe, zodat haar leden/bedrijven met groeiend succes duurzame bouwmaterialen kunnen blijven produceren en vermarkten in België.

Federplast.be is de Belgische vereniging van producenten van kunststof en rubberartikelen. Ze behartigt de belangen van 247 lidbedrijven dewelke jaarlijks 7 miljard Euro omzet realiseren. 18% van deze kunststoffen en rubbers worden ingezet in de bouw om wonen voor iedereen duurzamer te maken. Dat doen kunststof- en rubber producten door de energiehuishouding van gebouwen te optimaliseren, de winddichtheid ervan te verbeteren, de waterdichtheid van de schil te garanderen, de woonbaarheid en het comfort voor de bewoners te verzekeren door enerzijds het gebouw aan te sluiten op nutsvoorzieningen (zoals gas, elektriciteit of water en afvalwater), of anderzijds door schrijnwerk, terrassen en gevelbekledingen meer gebruik- en onderhoudsvriendelijk en weersbestendig te maken. Op deze wijze wordt duurzaamheid niet alleen haalbaar en betaalbaar voor iedereen, maar ook een doelstelling waar we met z’n allen graag voluit voor gaan.

Uw profiel:

  • U bent jong en dynamisch van ingesteldheid en heeft een hogere opleiding genoten U bent een abstract denker, teamspeler en vlot drietalig.

  • U komt graag met bedrijven in contact. U analyseert en structureert van nature. Technische begrippen kan u snel plaatsen, duiden en doorgronden.

  • Mensen kennen u als een bruggenbouwer die aandachtig luistert om uiteindelijk via een collectief gedragen voorstel, uiteenlopende visies samen te brengen..

  • U schrijft posities en bepleit deze bij verschillende stakeholders zoals overheden, moederstructuren, sector federaties, ngo’s …. .U gaat eveneens vlot om met It-tools zoals; CRM, CMS, sharepoint, extranet, excel, powerpoint, word, umbraco, access….

  • U vult uw taak en werkuren flexibel in vanuit uw dagdagelijkse standplaats te Brussel

  • U rapporteert aan de secretaris-generaal van Federplast

Ons aanbod:

  • een voltijdse betrekking in een dynamische omgeving met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra legale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques)

 

Plaats van tewerkstelling

• Voor deze functie wordt u aangeworven door essenscia, de Belgische federatie van de Chemie, Life Sciences en kunststoffen. Vanuit essenscia zal u via Federplast.be uitwerking geven aan uw functie.

• Vanuit Federplast.be een gemeenschappelijke organisatie van de federaties essenscia (federatie van de Chemie, Life Sciences en kunststoffen) en Agoria (de federatie van de Technologie), gelegen op de Auguste Reyerslaan 80, 1030 Brussel waar u vaak in overleg zal zijn met uw collega’s, werkt u voornamelijk met bedrijven en organisaties verspreid over gans België.

 

Hoe solliciteren?

Kandidaten maken vóór 15 oktober 2017 schriftelijk hun motivatiebrief en curriculum vitae over aan Petri Ven, secretaris-generaal Federplast.be, Blue Point Building, Auguste Reyerslaan 80, 1030 Brussel of per mail petri.ven@federplast.be  

Google+